F-Stop - Tilopa

F-Stop - Tilopa

Tilopa: in drie kleuren!

De Tilopa komt in drie kleuren; één opvallende, en twee on-opvallende kleuren. Wil je dat je ongezien door het bos kunt sluipen, achter de vogels aan - of liever een duidelijk zichtbare tas, die ook in het donker opvalt? Keuze genoeg.

  • Anthracite (zwart)
  • Nasturtium (oranje)
  • Aloe (groen)

De Tilopa biedt u een snelle toegang tot uw apparatuur en dankzij het interne aluminium frame kunt u extra veel gewicht dragen. Aan de achterkant is de tas gevuld met zacht en ventilerend materiaal.

Behalve uw camera en objectieven biedt de Tilopa ruimte aan water, voedsel en ander persoonlijk materiaal. Naast een lus voor een statief en een voorvak voor het bevestigen van een statief kunt u ook een laptop meenemen van maximaal 17" groot.

De rugtas heeft vier bevestigingspunten voor ICU's en tien bevestigingspunten voor gatekeepers, waarmee u extra accessoires aan de tas kunt bevestigen.

F-Stop - Tilopa

Internal Camera Unit

Elke tas heeft naast ruimte voor je broodje, een 15" laptop, een drinkzak - en nog veel meer opties - ruimte voor een ICU - een Internal Camera Unit.

Klein, Groot, Diep, Dun

ICU's komen in verschillende vormen en maten; de kleinste is de Nano (10x15x10cm) of de grootste die in de Tilopa past: Pro XLARGE (16.5x26.7x45.7cm)!

Unlimited options and variations

Naast ruimte voor je camera is er nog genoeg ruimte voor andere zaken, en mocht je liever 1 of 2 kleine ICU's gebruiken kan dat ook - no problem!

F-Stop - Tilopa

Waar te koop?

Kijk op deze pagina om te ontdekken waar jij jou F-Stop gear kan scoren!

F-Stop - Tilopa