Ervaringen van F-stop gebruikers

Ervaringen van F-stop gebruikers

Het aantal fotograferen en videomarkers met een F-stop tas neemt met de dag toe. Lees hier hun verhalen en ervaringen uit het dagelijkse leven.

Schiermonnikoog met Johan van der Wielen

Johan en Joost op avontuur op Schiermonnikoog 

Tim Kemple

Kemple Media

De beste actiesport-fotografen kennen de geschreven regels van het fotograferen - en dan weten ze ook wanneer ze deze regels kunnen breken om deze foto’s nóg geweldigere te maken.

Hetzelfde geldt voor de rugzakken van f-stop. Wat deze tassen echt awesome maakt, is de veelzijdigheid. Bijvoorbeeld, ik heb gisteren een vlucht naar Chili van de VS gemaakt en beide van mijn carry-on f-stop tassen waren tot de nok toe gevuld. Beide pasten perfect in de handbagage ruimte van het vliegtuig; de meeste andere camera tassen kunnen dat niet.

Wat echt geweldig is, is dat ik morgen keihard van de bergen ga door de poedersneeuw, met dezelfde Satori rugzak. En morgen avond, wanneer ik mijn Loka tas vul met al mijn verlichtingsapparatuur, de tas mijn powerpack droog zal houden terwijl ik toffe platen in de sneeuw schiet. En dan is er volgende week, wanneer ik op alpine excursie ga en Satori gebruik om mijn minimale camera-uitrusting samen te voegen met mijn tent, sneeuwschoenen en slaapzak. Van gate naar gate, van bergtop naar bergtop - elke keer weer gebruik ik dezelfde tassen voor alle verschillende soorten shoots die ik doe - op elke willekeurige locatie. Mijn f-stop tassen zijn altijd de beste keus voor mij, en staan altijd voor mij klaar.  "

Lars Schneider

Freelance fotograaf


Ervaringen van F-stop gebruikers
Ervaringen van F-stop gebruikers
Ervaringen van F-stop gebruikers
Ervaringen van F-stop gebruikers