EEN CAMERATAS VOOR HET LEVEN

EEN CAMERATAS VOOR HET LEVEN

New Release in Mountain Series; DuraDiamond

Drie nieuwe Mountain Series rugzakken

EEN CAMERATAS VOOR HET LEVEN
EEN CAMERATAS VOOR HET LEVEN

NEW: DuraDiamond Series

F-stop kondigt drie nieuw ontworpen cameratassen aan als onderdeel van hun iconische Mountain Series: De SHINN 80L DuraDiamond, TILOPA 50L DuraDiamond, en AJNA 37L DuraDiamond. De nieuwe rugzakken zijn gemaakt van f-stops exclusieve en gepatenteerde, lichtgewicht DuraDiamond-stof en biedt een verbeterde duurzaamheid, meer bescherming tegen de elementen en betere organisatiemogelijkheden dan ooit tevoren.

F-Stop is 's werelds grootste producent van cameratassen en accessoires, en introduceert met deze nieuwe DuraDiamond series een nog betere ervaring wanneer je onderweg bent met al je camera-equipment.

F-STOP GEAR MOUNTAIN SERIES

EEN CAMERATAS VOOR HET LEVEN

Mountain Series

Of het nu gaat om water en modder, sneeuw en bergtoppen, of ook maar íets daartussenin, de Mountain Series van F-Stop biedt een duurzaam modulair cameratas systeem om de behoeften van bescherming, comfort en toegankelijkheid van je equipment in evenwicht te brengen.

De F-Stop Mountain Series zijn de ideale travel en adventure camera rugzakken voor videomakers en fotograven, die al hun gear mee willen nemen naar de verste, meest verstopte en donkere uithoeken van de wereld.

EEN CAMERATAS VOOR HET LEVENAJNA


De Ajna is de lenige middengewicht tas van de Mountain Series. Ajna is een elke-dag-rugzak voor actieve gebruikers die optimaal evenwicht en mobiliteit nodig hebben. Met 40 liter onopvallende opslag is de tas geschikt voor handbagage en de perfecte reisgenoot voor elke fotograaf.

EEN CAMERATAS VOOR HET LEVEN
SUKHAMet 70 liter interne opslagruimte en een overvloed aan externe uitbreidingsmogelijkheden, is de Sukha de ultieme multi-day foto rugzak. Ontworpen met de lange lens-gebruiker in gedachten, kan de Sukha de meeste supertelefoto lenzen veilig dragen in combinatie met de Master Tele ICU.


F-STOP GEAR ULTRA LIGHT SERIES

EEN CAMERATAS VOOR HET LEVEN

Ultralight Series - KASHMIR UL & LOKA UL

Voor de actieve vrouwelijke fotograaf die een eenvoudige en lichtgewicht tas zoekt heeft f-stop een ultra-lichte draagconstructie ontworpen. De Kashmir UL is uitgerust met een ripstop nylon 30L shell, full-size ophanging en een aluminium binnenframe, maar heeft een ander torso hoogte- en harnasysteem speciaal ontworpen voor vrouwelijke afmetingen. De Kashmir UL-dagzak is het eerste product van de camera-industrie die de grote vraag van de vrouwelijke professional beantwoordt.

De Loka UL is ontworpen voor actieve en flexibele fotografen. Met 37 liter toegankelijke opslag is de Loka UL de perfecte balans voor uw dagelijkse avonturen.

URBAN series - de Dalton, Florentin, Fitzroy en Kalamaja


EEN CAMERATAS VOOR HET LEVEN

GENOMINEERD!

De F-stop Urban Series Florentine schoudertas is momenteel genomineerd voor 'Best Camera Bag' in de Sixth Annual Carryology Awards competitie. De Carryology Awards-organisatie neemt alle de beste producten in overweging, daarom voelen wij ons vereerd met deze nominatie!

Meer over deze nominatie

F-STOP GEAR ICU (internal camera units)


EEN CAMERATAS VOOR HET LEVEN


INTERNAL CAMERA UNIT - voor in je tas!


De ICU - Internal Camera Unit - is het belangrijkste onderdeel van elke f-stop tas. Voor elke fotograaf, videomaker en enthousiasteling is de perfecte ICU-rugzak combinatie te maken; of je nu veel fotografie materiaal mee wilt nemen, of een halve camping; er is altijd de juiste ICU.

De f-stop Pro ICU tassen zijn gemaakt om een SLR body, videocamera of belichtingsapparatuur mee te vervoeren, samen met objectieven, flitsers en andere accessories. De ICU tassen kunnen worden gebruikt in combinatie met de F-Stop backpacks, maar kunnen ook perfect als stand-alone tas worden gebruikt. De tassen beschermen uw apparatuur tegen krassen, stoten en vuil.

EEN CAMERATAS VOOR HET LEVEN